👇
👇👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ
-------
Βρείτε μας στο Facebook!

Η Αρμενία διαψεύδει Μαξίμου και Καθημερινή: «Ξεδιάντροπο ψέμα ότι ζητήσαμε παρακολούθηση του Ανδρουλάκη»

Κατηγορηματική διάψευση από τον Αρμένιο πρέσβη στην Ελλάδα των διαρροών περί εμπλοκής της χώρας στην παρακολούθηση του τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Σκληρή ανακοίνωση και κατηγορηματική διάψευση των διαρροών περί εμπλοκής της Αρμενίας στο θέμα των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Η απάντηση έρχεται μετά από δημοσίευμα της Καθημερινής, το Σάββατο 6 Αυγούστου, στο οποίο αναφέρει ότι, κυβερνητικές πηγές διέρρευσαν πως οι χώρες που υπέβαλαν αίτημα στις ελληνικές δικαστικές αρχές και στην ΕΥΠ, για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη είναι η Αρμενία και η Ουκρανία.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, “ο πρέσβης της Αρμενίας στην Ελλάδα κ. Τιγκράν Μκρτσιάν, σε σχόλιο που έκανε σε τηλεφωνική μου επικοινωνία, διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή της Αρμενίας στο θέμα των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Ανδρουλάκη λέγοντας: «Είναι ένα ξεδιάντροπο ψέμα. Η Αρμενία ΠΟΤΕ δεν ζήτησε από καμία κυβέρνηση να ακούσει το τηλέφωνο κανενός».

Η ανάρτηση στο facebook:

Μένει να δούμε αν θα διαψεύσει και η Ουκρανία…

Total
1
Shares
Previous Article

Ασύστολα ψέματα για τον θάνατο της 3χρονης στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού»

Next Article

Διεθνής Αμνηστία: ΔΕΝ «ζήτησε συγνώμη» για την έκθεση της στην Ουκρανία - «Απολογήθηκε» στο Reuters

Related Posts
Total
1
Share