👇
👇👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ
-------
Βρείτε μας στο Facebook!

ΝΥ: Σε… «lockdown» μπαίνουν οι κονσέρβες λόγω του πληθωρισμού!

Η εγκληματικότητα στη Νέα Υόρκη αυξήθηκε φέτος κατακόρυφα και η New York Post ανέφερε ότι οι καταγγελίες για μικροκλοπές σε ορισμένες περιοχές είναι αυξημένες κατά 52% σε σύγκριση με πέρυσι.

Στο κατάστημα του Duane Reade στην αποθήκη λεωφορείων της Λιμενικής Αρχής, το προϊόν αξίας μόλις 3,99 δολαρίων αποθηκεύεται τώρα σε πλαστικές αντικλεπτικές θήκες.

«Δεν το έχω ξαναδεί αυτό!» είπε μια ταμίας γελώντας ενώ χρησιμοποιούσε έναν μαγνήτη για να αφαιρέσει μια κονσέρβα Spam από το αντικλεπτικό κουτί της.

Η έκπληξη μεταξύ των εργαζομένων, των τουριστών και των θαμώνων καταστημάτων είναι μεγάλη βλέποντας τα εμβληματικά μπλε και κίτρινα κουτάκια να προβάλλονται τώρα με κλειδαριά.

Εκτός από την άνοδο της εγκληματικότητας, ο πληθωρισμός εκτινάχθηκε στο 9,1% τον Ιούνιο, κάτι που σύμφωνα με τη New York Post δημιούργησε μια αγορά για κλέφτες να πουλήσουν κλεμμένα προϊόντα με έκπτωση σε καταναλωτές που δεν έχουν χρήματα.

Ωστόσο κάποιοι σχολίασαν ότι ο κόσμος αναγκάζεται να κλέβει από ανάγκη.

Τα προϊόντα Spam μπορούν ακόμα να βρεθούν σε πολλές τοποθεσίες στη Νέα Υόρκη χωρίς το πλαστικό κάλυμμα, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών Duane Reade κοντά στην Times Square.

«Εδώ, κλειδώνουμε και το παγωτό», είπε ένας υπάλληλος σε ένα κατάστημα στη West 44th Street του Duane Reade.

Total
1
Shares
Previous Article

Ουκρανία: Ο Ζελένσκι διέταξε την εκκένωση του Ντονέτσκ

Next Article

Εγκατέλειψε τη Θεσσαλονίκη και έγινε ο μοναδικός κάτοικος σε ένα χωριό

Related Posts
Total
1
Share