👇
👇👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ
-------
Βρείτε μας στο Facebook!

ΔΕΝ θα πέσουν στην Ελλάδα τα συντρίμμια του Κινέζικου πυραύλου – Λήξη συναγερμού

Λήξη συναγερμού για την Ελλάδα και τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες του Νότου, και… «κερδάνε» οι Αμερικάνοι στις προβλέψεις τους!

Όπως έγραψε η igata.gr χτες, οι απόψεις των πιθανών περιοχών για το που θα πέσουν τα συντρίμμια του τεράστιου κινέζικου πυραύλου Long March 5B διίσταντο, με τους ευρωπαίους κάνουν λόγο για τον Ευρωπαϊκό Νότο, και η Ελλάδα ήταν «εντός» στις πιθανές χώρες, με επικρατέστερες περιοχές τη βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη, σύμφωνα με τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Αεροπορική Ασφάλεια (European Union Aviation Safety Agency – EASA).

Ωστόσο οι Αμερικάνοι έδιναν εντελώς άλλες περιοχές κι απ’ ό,τι φαίνεται επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα με την τελευταία πρόβλεψη του Aerospace Corporation, η πιθανότερη ώρα εισόδου στην ατμόσφαιρα είναι στις 8:24 μ.μ. ώρα Ελλάδος με απόκλιση μιας ώρας πριν και μετά. Τα δε συντρίμμια του κινεζικού πυραύλου αναμένεται να πέσουν κάπου μεταξύ Ινδικού και Ειρηνικού ωκεανού, και σε αυτό τώρα συμφωνεί και ο EUSST.

Ποιος έκανε τις προηγούμενες τρομολαγνικές προβλέψεις σε βάρος του Ευρωπαϊκού Νότου; Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιντεν;

Total
9
Shares
Previous Article

Viral η ανοησία «Στους 94,2 βαθμούς η θερμοκρασία στην πεζογέφυρα του Κηφισού»

Next Article

Ο κινεζικός πύραυλος έπεσε τελικά στον Ινδικό Ωκεανό (βίντεο)

Related Posts
Total
9
Share