👇
👇👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ
-------
Βρείτε μας στο Facebook!

«Τάδε έφη Σέρβος» – Εμείς θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια;

Το πρόσφατο γεγονός της συντριβής του αεροπλάνου Antonov στην Καβάλα φέρνει στο φως και μια μεγάλη αλήθεια: την έλλειψη εμπιστοσύνης των ελλήνων πολιτών στα συστημικά ΜΜΕ.

Από το πρωί που είναι και η κύρια είδηση σήμερα, πολλά είναι τα ερωτήματα, οι εικασίες, και τα συμπεράσματα, από τους χρήστες στα social media, που δεν δείχνουν ικανοποιημένοι από την πληροφόρηση που έχουν μέχρι στιγμής. Μάλιστα πολλοί σχολιασμοί φτάνουν σε ακρότητες, ενώ δεν λείπουν και κάποιες περιπτώσεις που κρύβουν μέχρι και σκόπιμη παραπληροφόρηση.

Στις 14:17 το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει την άφιξη του ειδικού λόχου βιολογικής άμυνας που θα ερευνήσει την περιοχή που συνετρίβη το Αντόνοφ, ενώ 11 λεπτά μετά, στις 14:28, το Ενικός δημοσιεύει άρθρο που ισχυρίζεται ότι «δεν εντοπίστηκε επικίνδυνη τοξική ουσία από τον ειδικό στρατιωτικό λόχο».

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr τα drone του στρατού που πετούν πάνω από το σημείο της τραγωδίας έχουν εντοπίσει σορούς, οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση από το Antonov. Σημειώνεται ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις δεν έχουν προσεγγίσει την περιοχή της συντριβής λόγω πιθανής έκρηξης πυρομαχικών που δεν εξερράγησαν με την πρόσκρουση του αεροσκάφους στο έδαφος. Ήδη ο ειδικός λόχος του ΓΕΕΘΑ έχει ολοκληρώσει την πρώτη έρευνα και δεν εντοπίστηκε κάποια επικίνδυνη τοξική ουσία. Σε λίγη ώρα αναμένεται να μπουν στην περιοχή της συντριβής και τα ΕΚΑΜ.
Όπως αναφέρουν πηγές της πυροσβεστικής και της αστυνομίας η “λευκή ουσία” δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας. Σημειώνεται ότι την υψηλή εποπτεία των ερευνών για τη συντριβή του Antonov An-12 έχει το ΓΕΕΘΑ.

Μάλιστα το newsbase.gr δείχνει το άρθρο του Ενικός μια ώρα πριν την δημοσίευση που αναφέρει, αλλά αυτό ας πούμε ότι οφείλεται σε update.

Συντριβή Antonov: Δεν εντοπίστηκε επικίνδυνη … – Newsbase
https://newsbase.gr › syntrivi-antono…
1 hour ago — Συντριβή Antonov: Δεν εντοπίστηκε επικίνδυνη τοξική ουσία από τον ειδικό στρατιωτικό λόχο sintrivi Antonov: Από το πρωί οι ειδικοί συζητούν για την …

Ωστόσο περιέργως, η είδηση που απασχολεί το πανελλήνιο αυτή τη στιγμή, για το αν μετέφερε ή όχι επικίνδυνο υλικό, θα έπρεπε να έχει γίνει viral τη στιγμή που γράφουμε, 16:10. Και δεν είναι.

Το άλλο ανησυχητικό είναι η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όσο και να κατανοούμε ότι υπάρχει σαφώς και κομματική σκοπιμότητα πίσω από αυτήν, αυτό δεν αποκλείει το γεγονός ότι η ουσία παραμένει ίδια και για μας, άνευ κομματικής σκοπιμότητας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Κι εμείς πλέον αναρωτιόμαστε: Θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια; Ή ο καθένας θα αρχίσει πάλι να διεξάγει τα δικά του συμπεράσματα κατά πως εκείνος νομίζει;

Η Ελλάδα, είναι από τις χώρες που η δημοσιογραφία έχει φτάσει πάτο που θυμίζει χώρες μη «αναπτυγμένες» και καθόλου «ευρωπαϊκές», ενώ η εμπιστοσύνη προς το κράτος και την κυβέρνηση, άρχισε να χάνεται ήδη από τα μνημονιακά χρόνια, για να εξαφανιστεί τελείως σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, στην πανδημική εποχή.

Lost in Space!

Total
10
Shares
Previous Article

Σκόπιμη παραπληροφόρηση σχετικά με τον Μπουρλά και το μνημείο της Γεωργίας

Next Article

Καραϊβάζ: Αληθή τα δημοσιεύματα που συνδέουν τη δολοφονία του με την υπόθεση Λιγνάδη

Related Posts
Total
10
Share