Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

Η Ρωσία αντιμετωπίζει την πληροφοριακή τρομοκρατία της Δύσης στα μέσα ενημέρωσης και στον κυβερνοχώρο

Σύμφωνα με τη Μαρία Ζαχάροβα, τέτοιες επιθέσεις πραγματοποιούνται μέσω ουκρανικών πόρων

ΜΟΣΧΑ, 3 Μαρτίου /TASS/. Η Ρωσία αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου πληροφοριακή τρομοκρατία στα μέσα ενημέρωσης και στον κυβερνοχώρο από τη Δύση, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σε ενημέρωση την Πέμπτη.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια άνευ προηγουμένου επίθεση πληροφόρησης, ακόμη και πληροφοριακή τρομοκρατία. Δεν αφορά μόνο το περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης αλλά και το περιβάλλον του κυβερνοχώρου, που προέρχεται από τη Δύση», είπε.

Κατά τη γνώμη της, τέτοιες επιθέσεις πραγματοποιούνται μέσω ουκρανικών πόρων. Η Ζαχάροβα πιστεύει ότι έχουν ως στόχο την παραπληροφόρηση της παγκόσμιας κοινότητας και την απαξίωση των ενεργειών της Ρωσίας.

Από τις 3 Μαρτίου η ΕΕ προχώρησε σε μια πρωτοφανή για την ευρωπαϊκή Δημοκρατία κίνηση, μπλοκάροντας τη “μηχανή προπαγάνδας” των μέσων ενημέρωσης του Κρεμλίνου στην ΕΕ, να μην μπορούν πλέον να διαδίδουν τα ψέματά τους για να δικαιολογήσουν τον πόλεμο του Πούτιν. Πλέον οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν έχουν καμία πρόσβαση στα Russia Today και Sputnik, και είναι πλήρως εξαρτημένοι από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία, και… την δική τους “μηχανή προπαγάνδας”.

Total
1
Shares

Related Posts

Total
1
Share