Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

Ουκρανία: Ο ΣΚΑΪ έδειξε ατύχημα στο μετρό της Ρώμης ως «σκηνές τρόμου στα καταφύγια»

Το «έγκυρο» κυβερνητικό κανάλι του ΣΚΑΪ που όλοι χρυσοπληρώσαμε, έκανε και πάλι το θαύμα του!

Πρόβαλε στο χθεσινό βραδινό δελτίο του σκηνές από ατύχημα που έγινε στο μετρό της Ρώμης το 2018, από δυσλειτουργία των κυλιόμενων σκαλών, λέγοντας πως είναι έντρομοι Ουκρανοί που τρέχουν στο μετρό για να γλυτώσουν από τη Ρώσικη εισβολή.

Μάλιστα η περιγραφή της ρεπόρτερ που βάζει και μπόλικη σάλτσα είναι «συγκλονιστική», λέγοντας ότι οι τρομαγμένοι Ουκρανοί τρέχουν να βρουν καταφύγιο στο μετρό, με κίνδυνο να τραυματιστούν σοβαρά.

Τι δείχνει το απόσπασμα του βίντεο

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 στον σταθμό του μετρό Repubblica στη Ρώμη, Ιταλία, μια κυλιόμενη σκάλα γεμάτη με Ρώσους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας χάλασε και καθώς βρέθηκε εκτός ελέγχου, άρχισε να επιταχύνει . Η κυλιόμενη σκάλα φαίνεται ότι υπέστη κάποιες ζημιές από το βαρύ φορτίο και η υπερβολική ταχύτητα τραυμάτισε πολλούς ανθρώπους. Υπάρχουν περίπου 20 τραυματίες, εκ των οποίων ένας σε κρίσιμη κατάσταση. Οι οπαδοί της ρωσικής ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχαν πάει για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του ομίλου τους στο Champions League κόντρα στη Ρόμα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

 

Total
9
Shares

Related Posts

Total
9
Share