Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

Δημοσίευμα παρερμηνεύει σκόπιμα τον αυτοσαρκασμό ενός ταλαίπωρου από τα χιόνια

Ένας επί 24ωρο πολύ ταλαιπωρημένος πολίτης που βίωσε όχι μόνο την αναλγησία του κράτους στο χιονιά αλλά και την απανθρωπιά με τους περιορισμούς των ανεμβολίαστων, ζήτησε βοήθεια από έναν δημοσιογράφο για να τον μεταφέρει, για να βιώσει ΚΑΙ το πως οι δηλώσεις του μπορούν να παρερμηνευτούν και να γίνουν εργαλείο προπαγάνδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Έθνους, με τίτλο, Aττικής Οδός: Έζησα την κόλαση μέσα και έξω από την Αττική Οδό και πείστηκα να κάνω το εμβόλιο, ο κύριος Γιώργος ρώτησε ευγενικά τον δημοσιογράφο εάν μπορούσε να τον μεταφέρει κάπου, καθώς για την Παιανία όπου διέμενε ήταν αδύνατον να πάει με κλειστή την λεωφόρο Λαυρίου.

Ο δημοσιογράφος προσφέρθηκε να τον βοηθήσει με… «αντάλλαγμα» να βιντεοσκοπήσει την περιπέτεια του.

Ο κύριος Γιώργος περιγράφει όλη την περιπέτεια του, και πως τον έδιωχναν από τα ξενοδοχεία επειδή ήταν ανεμβολίαστος και δεν έβρισκε ανοικτό φαρμακείο μέσα στην καταχιονισμένη νύχτα για να κάνει τεστ. Στο τέλος, αναγκάστηκε να… «παραδοθεί» στην αστυνομία! Πήγε σε ένα τμήμα και ζήτησε να διανυκτερεύσει εκεί.

Στο τέλος ο δημοσιογράφος τον ρωτάει προκλητικά, «Εμβόλιο θα κάνουμε;» κι εκείνος απαντάει σαρκαστικά, «Μπορεί και να κάνουμε, μετά από αυτά που γίνανε… μάλλον το εμβόλιο έπρεπε να το είχα κάνει, γιατί χωρίς το εμβόλιο δεν έβρισκα ξενοδοχείο να μείνω, τελικά αυτό αποδείχθηκε… κανένας δεν σε θέλει».

Και παρότι ο δημοσιογράφος κατάλαβε ότι κάνει χιούμορ, και του είπε «Μ’ αρέσει που διατηρείτε το χιούμορ και καλή διάθεση» με τον άλλον να λέει, «ε τι να κάνω;», ο τίτλος και το κείμενο ερμηνεύτηκαν λες και το χιόνι «έπεισε» τον άνθρωπο να κάνει το εμβόλιο.

Εκτός από την ασυνταξία του τίτλου, το τελείως νεοσουρεαλιστικό περιεχόμενο του, ο… «φιλάνθρωπος» δημοσιογράφος πόνταρε στο πόσοι θα δουν τελικά το βίντεο για να καταλάβουν το πικρό του χιούμορ. Οι περισσότεροι διαβάζουν τίτλους, το πολύ και μια γρήγορη ματιά στο κείμενο.

Δείτε όμως το βίντεο, για να καταλάβετε τι τράβηξε ΣΥΝΟΛΙΚΑ τελικά αυτός ο άνθρωπος.

Total
1
Shares

Related Posts

Total
1
Share