Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

Fake news τα σενάρια Γεωργιάδη περί μείωσης ΦΠΑ σε βασικά είδη

«Εξετάζουμε μείωση ΦΠΑ σε σειρά προϊόντων» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Mega.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο μείωσης ΦΠΑ σε σειρά προϊόντων για την αναχαίτιση της ακρίβειας ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Mega, όπου ο Υπουργός Ανάπτυξης «αποκάλυψε» ότι η κυβέρνηση εξετάζει τη μείωση του συντελεστή ΦΠΑ σε συγκεκριμένα προϊόντα. Τόνισε μάλιστα ότι πρόκειται για ένα μέτρο που βρίσκεται υπό διερεύνηση προκειμένου να υπάρξει παρέμβαση δια της φοροελάφρυνσης σε ορισμένα είδη προϊόντων και να αναχαιτιστεί το πληθωριστικό κύμα που βιώνει η χώρα.

Αλλά αυτό ήταν ΧΤΕΣ. Γιατί 24 ώρες μετά, βγήκαν οι Σταϊκούρας στα Παραπολιτικά, Οικονόμου στον realfm αλλά… και Ο ΙΔΙΟΣ ο Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ και είπαν ΔΕΝ γίνεται!

Δηλαδή, την προηγούμενη μέρα γινόταν «εξέταση» και το «ενδεχόμενο ήταν ανοικτό», αλλά πριν ο πετεινός λαλήσει την επόμενη μέρα, βγήκαν στους σταθμούς και κανάλια και είπαν ότι το αποκλείουν.

Και οι τρεις ανέφεραν ότι δεν υφίσταται μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ καθώς μπορεί να εκτροχιαστεί η εκτέλεση του προϋπολογισμού.

Οικονόμου: “προτεραιότητές μας για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων δεν είναι σε αυτή την κατεύθυνση. Είναι στην κατεύθυνση ενίσχυσης του εισοδήματος και λειτουργίας της αγοράς με τρόπο που θα έχει επιλογές ο καταναλωτής”.

Σταϊκούρας: “η κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για να μειωθεί το κόστος των ελληνικών νοικοκυριών που πλήττονται από το κύμα της ακρίβειας”

Και… Γεωργιάδης: “Δεν είπα πουθενά ότι θα γίνει μείωση. Είπα ότι εξετάζεται το σενάριο, άλλο εξετάζεται, άλλο θα γίνει”.

«Εξετάστηκε», σε λιγότερο από μια μέρα και απορρίφθηκε. Πώς εξετάστηκε; Πιάσαν τον Γεωργιάδη να διαδίδει fake news και του είπαν, “Τι είναι αυτά που λες, ορέ;”

Total
1
Shares

Related Posts

Total
1
Share