Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

ΔΕΝ υπάρχει νεκρός από την Όμικρον στο Ισραήλ – Πέθανε από την Δέλτα

Ηείδηση του ασθενή μολυσμένου με την παραλλαγή Όμικρον έκανε το γύρο του διαδικτύου και των καναλιών, αλλά και πυροδότησε την απόφαση στο Ισραήλ για τέταρτη δόση που θα θωρακίσει τη χώρα καλύτερα έναντι της Όμικρον.

Ωστόσο εκ των υστέρων, το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ διέψευσε την είδηση. Ο Ισραηλινός που η χώρα πίστευε ότι πέθανε αφού μολύνθηκε με την παραλλαγή Όμικρον του COVID-19 στην πραγματικότητα έφερε την παραλλαγή Delta, ανέφερε την Τετάρτη το Ιατρικό Κέντρο Soroka.

Ο 68χρονος άνδρας έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα. Είχε μολυνθεί από κορωνοϊό αλλά έπασχε επίσης από πολλαπλές υποκείμενες ιατρικές παθήσεις.

Οι γιατροί τον θεώρησαν πολύ ύποπτο για τη μεταφορά της παραλλαγής Όμικρον, αλλά το υπουργείο Υγείας διόρθωσε την αναφορά την Τετάρτη και είπε ότι είχε μολυνθεί από την Δέλτα. Θα ήταν ο πρώτος θάνατος από Όμικρον στο Ισραήλ, αλλά… δεν είναι τελικά.

Ταυτόχρονα, ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων συνεχίζει να αυξάνεται, αν και τα περισσότερα από τα νέα κρούσματα δεν έχουν ακόμη ταξινομηθεί και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ως Όμικρον, αναφέρει η Jerusalim Post.

Επίσης την Τετάρτη, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι η Pfizer, η φαρμακευτική εταιρεία που παρείχε τη συντριπτική πλειοψηφία των εμβολίων που χορηγούνται στο Ισραήλ, παρέτεινε την ημερομηνία λήξης ορισμένων παρτίδων εμβολίων στη χώρα για τρεις μήνες. Η ανακοίνωση ήρθε λίγες ώρες αφότου η ομάδα Pandemic Response αποφάσισε ότι οποιοσδήποτε άνω των 60 ετών και ιατροί μπορούν να λάβουν μια τέταρτη δόση με το εμβόλιο Pfizer για τον κορωνοϊό.

Κι έτσι καταλαβαίνουμε από το δημοσίευμα ότι κι εδώ ισχύει το κλασικό παράδειγμα της μάνας που λέει στο παιδί να φάει το υπόλοιπο φαΐ με το ζόρι για… να μην το πετάξει στα σκουπίδια και «πάει χαμένο»!

Total
4
Shares

Related Posts

Total
4
Share