Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

«Πέθαναν» ξανά τον «Μr Bean», Ρόουαν Άτκινσον

Θαυμαστές του Ρόουαν Άτκινσον, γνωστός και ως Mr Bean, πανικοβλήθηκαν με ένα tweet που ισχυριζόταν ότι ο κωμικός ηθοποιός δεν είναι πλέον στη ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός έπεσε θύμα ψευδών ειδήσεων μετά από αναφορές στα social media ότι πέθανε το πρωί της Τρίτης.

Φήμες άρχισαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ότι ο Ρόουαν Άτκινσον πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η αναφορά πρωτοεμφανίστηκε σε έναν ψεύτικο λογαριασμό Twitter του Fox News. «Ο κύριος Μπιν πέθανε στα 58 του μετά από (ένα) τροχαίο ατύχημα», έγραφε το tweet.

Ωστόσο, ο Ρόουαν Άτκινσον είναι στην πραγματικότητα 66 ετών. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να καταλάβουν οι χρήστες ότι τα νέα ήταν ψευδή και ότι ο «Mr Bean» ήταν ζωντανός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άτκινσον πέφτει θύμα μιας φάρσας θανάτου. Το 2016, μια σελίδα στο Facebook με τίτλο “RIP Rowan Atkinson” ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του.

Περιττό να πούμε ότι η φάρσα του θανάτου προκάλεσε αγωνία στους θαυμαστές του Άτκινσον που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τις ψεύτικες φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας χρήστης έγραψε, μαζί με ένα συνοφρυωμένο emoji, «Γιατί ο Rowan Atkinson πεθαίνει κάθε χρόνο;» Ένας άλλος είπε:
«Ο Rowan Atkinson ΔΕΝ πέθανε, οι φήμες είναι απολύτως ψευδείς… Είναι φάρσα».

Total
7
Shares

Related Posts

Total
7
Share