Απίστευτη κοτσάνα από το Πρώτο Θέμα: Με GPS θα χορηγείται το εμβόλιο!

Ευχάριστα και αισιόδοξα τα νέα σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, αφού θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί με… διευκόλυνση του εντοπισμού των ευάλωτων ομάδων από το Παγκόσμιο Σύστημα Στιγματοθέτησης (GPS)!

Η γκάφα ολκής αφορά στο ότι ο παντογνώστης δημοσιογράφος, μπέρδεψε το GPs που αγγλικά είναι η συντόμευση της λέξης «γιατροί», με το GPS, το Παγκόσμιο Σύστημα Στιγματοθέτησης!

Το άρθρο και ο τίτλος άλλαξαν όταν τους λούσαμε, ωστόσο πρόλαβαν κάποιοι άλλοι ανεγκέφαλοι όπως το “Υγεία μου” (το αξιόπιστο σάιτ υγείας) κι έκαναν κόπι πάστε:

Η διανομή του εμβολίου μέσα στον Δεκέμβριο θα αφορά στους άνω των 85 ετών και στους εργαζόμενους στο βρετανικό σύστημα υγείας

Ειδήσεις που αποπνέουν αισιοδοξία για τη χορήγηση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, στη Βρετανία, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, γίνεται λόγος για διευκόλυνση του εντοπισμού των ευάλωτων ομάδων από το Παγκόσμιο Σύστημα Στιγματοθέτησης (GPS).

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, το εμβόλιο θα μπορούσε να διανεμηθεί τον Δεκέμβριο σε 85χρονους και σε προσωπικό στον τομέα της υγείας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας.

Η επιλογή για εμβολιασμό θα δρομολογηθεί από το GPS και σύμφωνα με αυτό ειδικές ομάδες θα επισκέπτονται μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.

Δύο είναι τα εμβόλια που προορίζονται άμεσα για χρήση. Παρόλο που το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας δεν έχει επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα για τη διανομή εμβολίου, κυβερνητικές πηγές αποκάλυψαν στη Daily Mail ότι η χορήγηση εμβολίων αναμένεται να αρχίσει μέσα στον Δεκέμβριο.

Τα εμβόλια Οξφόρδης και Pfizer βρίσκονται ήδη στο στάδιο των δοκιμών σε ανθρώπους, με το ένα από τα δύο να παρουσιάζει, όπως όλα δείχνουν, τα αποτελέσματά του την περίοδο των Χριστουγέννων.

Επίσης η Google ακόμα έχει στο cache της τον παλιό τίτλο, ενώ κάτω σχολιάζει ένας έρμος αναγνώστης αναλόγως με αυτά που έχει διαβάσει:

 

Πολύ Άρθουρ Κλάρκ διαβάζει ο δημοσιογράφος, ή Ισαάκ Ασίμοφ. Ή μήπως τελικά είναι όντως θαυμαστής του Μπιλ Γκέιτς;

Total
51
Shares
Previous Article

ΔΗΕ: Προσοχή σε κακόβουλο λογισμικό που διασπείρεται μέσω email

Next Article

Δανία - ΔΕΝ θανατώθηκαν 17.000.000 μινκ λόγω κορωνοϊού

Related Posts