Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

«Μπορεί και να πήρα τον ιό λόγω μάσκας», λέει ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής

Το γύρο του διαδικτύου παγκοσμίως έκανε χτες η είδηση ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Λούι Γκόμερτ, ο «Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής που αρνιόταν κατηγορηματικά να φορέσει μάσκα», παρά την εξάπλωση της πανδημίας στις ΗΠΑ – Είναι όμως έτσι;

Ο 66χρονος πολιτικός από το Τέξας, βρέθηκε θετικός μετά από διπλή εξέταση που του έγινε στον Λευκό Οίκο, ωστόσο δεν νοσεί, είναι ασυμπτωματικός.

Ο τώρα “δακτυλοδεικτούμενος” Ρεπουμπλικανός δήλωσε τον περασμένο μήνα στο CNN, πως δεν φορούσε μάσκα καθώς πραγματοποιούσε τακτικά τεστ για την ασθένεια. Ωστόσο, αργότερα είπε πως κατανοεί την αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας. «Το καταλαβαίνω. Δεν θα με δείτε ξανά χωρίς μάσκα».

Αυτή η λεπτομέρεια της δήλωσης του, δεν αναφέρεται στα ελληνικά ΜΜΕ.

Τι λέει τώρα ο ίδιος;

Σε δήλωση που ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter, λέει ότι είδε πως τον κατηγορούσαν ότι δεν φοράει μάσκα, αλλά όπως αναφέρει, «φορούσα μάσκα τις τελευταίες περίπου 2 εβδομάδες, όσο δεν είχα φορέσει όλο τον υπόλοιπο καιρό, και φορούσα και στην τελευταία ακρόαση […] αλλά είναι ενδιαφέρον -δεν ξέρω για τους άλλους- αλλά όταν φοράω μάσκα, την μετακινώ συνέχεια για να την κάνω πιο βολική…

Εδώ την φοράει και την τραβάει με δυσαρέσκεια για να μιλήσει

…και δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ, αν τελικά έβαλα κάποιους ιούς στην μάσκα έτσι. Σού λένε, μην την αγγίζεις, αλλά… τέλος πάντων… ποιος ξέρει, αλλά τώρα που είμαι θετικός θα είμαι πολύ προσεκτικός, να μην τον περάσω σε κάποιον άλλον».

Και στις εικόνες φαίνεται ότι τελευταία φορούσε ένα μαντήλι για μάσκα, όπως συνηθίζουν πολλοί, που πολλές φορές κατέληγε κάτω από το πιγούνι (κλασσική εικόνα για όλους πλέον), ενώ για το ότι ο ίδιος “δεν τηρούσε τις αποστάσεις”, βλέπουμε από πρόσφατη φωτογραφία, κάποιος να τον πλησιάζει πολύ κοντά, να του μιλάει στο αυτί και με το χέρι στραμμένο στο πρόσωπο του, ενώ ο ίδιος δείχνει κάπως να αποτραβιέται.

Total
9
Shares

Related Posts

Total
9
Share