Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

MOUFA: «Ο Σπύρος Λάτσης επενδύει 1,5 εκατομμύριo ευρώ σε Startup, λέγοντας “Εδώ Είναι το Μέλλον”»

Μια «moufa» είδηση παρουσιάζεται μέσω των διαφημίσεων της Google, προτρέποντας τους πολίτες ένα πρόγραμμα αυτόματων συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Το άρθρο ισχυρίζεται ότι ο Σπύρος Λάτσης εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο “Ειδήσεις Βραδινό Δελτίο” μέσω της συνέντευξης του ΣΚΑΪ με οικοδέσποινα την Εύα Αντωνοπούλου και ανακοίνωσε ένα νέο «παραθυράκι πλούτου» που αποδεικνύει πως μπορεί να μετατρέψει τον καθένα σε εκατομμυριούχο μέσα σε 3-4 μήνες.

Η απάτη αυτή δεν είναι νέα και κάθε τόσο επαναλαμβάνεται μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας επώνυμους ως κάποιοι από τους Έλληνες επώνυμους που με τη χρήση του κρυπτονομίσματος bitcoin κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να πολλαπλασιάσουν τα χρήματά τους.

Το κακό είναι ότι πολλές ανόητες ιστοσελίδες αναδημοσιεύουν το ψευδές άρθρο είτε θεωρώντας ότι είναι πραγματική είδηση, είτε γιατί στοχεύουν σε κλικς.

Ωστόσο αν μπείτε στον αρχικό σύνδεσμο της φερόμενης «είδησης», θα δείτε ότι το εν λόγω σάιτ που μοιάζει με ειδησεογραφικό είναι εξολοκλήρου «moufa» -από το δήθεν μενού του, μέχρι και τα υποτιθέμενα πρόσφατα δημοσιεύματα.

Προσοχή, λοιπόν, γιατί αφενός ο Σπύρος Λάτσης δεν δίνει συνεντεύξεις, αφετέρου δεν έγινε πλούσιος με τέτοια, τεχνάσματα. Έχει άλλους τρόπους ο Έλληνας τραπεζίτης, εφοπλιστής και μεγιστάνας της πετρελαιαγοράς, που… δεν «μοιράζεται» με το ευρύ κοινό!

Total
2
Shares

Related Posts

Total
2
Share