• Αναζήτηση
04/06/2020
⚠ Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος: To ANTIMEDIA GROUP, που περιλαμβάνει τους ιστότοπους Η Γάτα, Allnewz, Antimedia, Διαλογισμός, Moufa News και I ❤ Κouzina απαγορεύει ρητώς από τις 2/4/2020 οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις του διαδικτύου, οι οποίες δεν συνάδουν με το Ελληνικό Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Fake news το βίντεο με νεκρό στα ελληνοτουρκικά σύνορα -Τουρκική προπαγάνδα

Το βίντεο που δείχνει νεκρό στα ελληνοτουρκικά σύνορα είναι ψευδές, σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Στέλιος Πέτσας σημειώνει ότι το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το οποίο δείχνει πρόσφυγα να έχει πέσει νεκρός από σφαίρα, είναι ψευδές.

Παράλληλα, καλεί άπαντες να επιδεικνύουν προσοχή όταν μεταδίδουν πληροφορίες οι οποίες ενισχύουν την τουρκική προπαγάνδα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο βίντεο γίνεται εκτενής αναφορά από τουρκικά ΜΜΕ σήμερα. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Jenan Moussa, ο Σύριος μετανάστης επιχείρησε να περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα και πυροβολήθηκε από Έλληνες συνοριοφύλακες.

Τα Ελληνικά Hoaxes τι κάνουν;

Λάμπουν δια της απουσίας τους σε τέτοια σοβαρά θέματα ξένης προπαγάνδας και είναι απασχολημένοι στο να “καταρρίπτουν” Έλληνες δημοσιογράφους και bloggers:

από moufanews

Βρείτε μας στο facebook