Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

Παρέμβαση εισαγγελέα για δημοσίευμα περί εκκένωσης του χωριού Καστανιές

Παρέμβαση εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Βαγγέλη Ιωάννιδη, προκάλεσε δημοσίευμα ιστοσελίδας στο οποίο αναφέρεται ότι στις Καστανιές ο φόβος των κατοίκων είναι τέτοιος που αρκετές οικογένειες στέλνουν τα παιδιά, τις γυναίκες και τους ηλικιωμένους σε άλλες πόλεις και χωριά του νομού Έβρου.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας, που διέταξε ο κ. Ιωαννίδης θα ερευνηθεί το ενδεχόμενο να έχει τελεστεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, δεδομένου ότι ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης έχει προχωρήσει σε διάψευση των συγκεκριμένων πληροφοριών που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα επίμαχο δημοσίευμα, οι Καστανιές εκκενώνονται τις τελευταίες ώρες από τους Έλληνες κατοίκους του λόγω της διάχυτης ανησυχίας να διαρραγεί τη νύχτα η ελληνική άμυνα. Κατά το δημοσίευμα μάλιστα ενισχύονται συνέχεια οι αλλοδαποί από την άλλη πλευρά των συνόρων και μέσα στη νύχτα θα πραγματοποιήσουν την τελική επίθεσή τους.

Η έρευνα που διέταξε ο κ. Ιωαννίδης για το θέμα αυτό θα διενεργηθεί από την κρατική ασφάλεια.

Total
1
Shares

Related Posts

Total
1
Share