Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

ΔΕΝ πλήρωσε Βρετανός στη Μύκονο 920 ευρώ “για μια μπριζόλα”

Ένα δημοσίευμα που ισχυρίζεται ότι Βρετανός τουρίστας πλήρωσε για μια μπριζόλα στη Μύκονο 920 ευρώ -και με πολλά θαυμαστικά στον τίτλο- ή έχει στόχο τα κλικς ή την μεγαλύτερη δυσφήμιση του νησιού για τις χρεώσεις της

Ο τίτλος, Βρετανός πλήρωσε στη Μύκονο μια μπριζόλα 920 ευρώ, δεν είναι παραπλανητικός σε ό,τι αφορά το ποσό, αλλά την μπριζόλα.

Ναι όντως, ο Ρίκυ Χάτον, ένας πυγμάχος από το Μάντσεστερ πλήρωσε 920 ευρώ για μια μπριζόλα, αλλά τι μπριζόλα;

Κάποια από τα δημοσιεύματα κάνουν τον κόπο να την αναφέρουν έστω ονομαστικά, χωρίς πάλι να εξηγήσουν περί τίνος πρόκειται. Το δε δημοσίευμα του ΣΚΆΙ, όχι μόνο δεν αναφέρει τι είδους μπριζόλα είναι αυτή, αλλά ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά (της είδησης, όχι της μπριζόλας) και επικρίνει τα μαγαζιά της Μυκόνου.

Η εν λόγω μπριζόλα – την λέμε μπριζόλα της ελίτ- είναι Kobe ribeye, τεράστια και ειδικής εκτροφής. Εισάγεται από την Ιαπωνία.

Μάλιστα στην… φτωχή Ελλάδα υπάρχει και το κρεοπωλείο του Δρακούλη που τις πουλάει – εκεί στο ΣΚΆΙ αλήθεια δεν το ξέρουν;

Όπως γράφουν στον ιστότοπο του κρεοπωλείου, το επιλεγμένο ζώο πριν περάσει στο σφαγείο (ζει ζωή που δεν την έχει δει ούτε ο μέσος Έλληνας) για να αποκτήσει την κατάλληλη υφή και γεύση το κρέας, του δίνουν μπυρίτσα για βελτίωση της πέψης, του κάνουν μασάζ καθημερινά, μερικές φορές με SAKE (ιαπωνικό κρασί από ρύζι), και… ακούει και κλασσική μουσική! Γιατί, ναι, είναι ευεργετική η κλασσική μουσική σύμφωνα με τις επιστημονικές μελέτες, για όλα τα έμβια όντα, πλην… του Έλληνα που δεν τον έχουν μάθει να την ακούει, παρά μόνο τουρκομπαρόκ ή αμερικανιές.

Έτσι το κόστος της εκτοξεύεται σε μερικά χιλιάρικα το κιλό, το αγοράζεις με πιστοποίηση γιατί τα ζώα είναι λίγα και μετρημένα. Είπαμε, για την ελίτ, που λέει σε μας κόψτε το κρέας για να σωθεί ο πλανήτης.

Ο Βρετανός πυγμάχος δεν είδε τον τιμοκατάλογο όταν την παράγγειλε; Αφού την έφαγε καλά καλά, μετά είδε πόσο κάνει;

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους, λέει ο λαός.

Και η Ελλάδα μια καλύτερη δημοσιογραφία, που τουλάχιστον να μην στρέφεται μονίμως ενάντια στα συμφέροντα της.

Δείτε πόσο πωλείται στο διαδίκτυο

 

Total
37
Shares

Related Posts

Total
37
Share