Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

Μπλόκαραν τη σελίδα του Αρκά στο facebook;

Από σήμερα η επίσημη σελίδα του Αρκά στο facebook ισχυρίζεται ότι έφαγε μπλοκάρισμα και για μια εβδομάδα δεν θα μπορεί να κάνει αναρτήσεις. Μόνο που… [στο τέλος του άρθρου υπάρχει update]

Από σήμερα  η επίσημη σελίδα του Αρκά στο facebook ισχυρίζεται ότι έφαγε μπλοκάρισμα και για μια εβδομάδα δεν θα μπορεί να κάνει αναρτήσεις.

Μόνο που το ισχυρίζεται μέσω ανάρτησης…

Ως συνήθως ένα Διαίρει και Βασίλευε επικρατεί στα σχόλια των χρηστών υπέρ και κατά της σελίδας, ωστόσο δεν λείπουν και οι ψύχραιμοι και λογικοί που αναρωτιούνται, αφού η σελίδα μπλοκαρίστηκε, πως έγινε η ανακοίνωση;

Η… απάντηση εκ της διαχειρίσεως είναι η εξής:

ARKAS -The Original Page Οι δημοσιεύσεις μπορουν να γίνουν, αλλα μπλοκάρονται και δεν φαίνονται στη ροή των φίλων της σελίδας, άρα είναι σαν να μην υπάρχουν.

Καλές διακοπές να έχετε κι ευχόμαστε να μην σας τύχει αληθινό μπλοκάρισμα για να δείτε πως είναι – ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ!!1234

Έκαναν την διαφήμιση και πάνε για μπάνια. Αυτό που ισχυρίζονται ισχύει για όλες τις σελίδες, οι αλγόριθμοι προβάλλουν τις κοινοποιήσεις άλλοτε κανονικά κι άλλοτε καθόλου.

Αλλά το χειρότερο είναι ότι το θέμα προβλήθηκε από πολλά δεξιόστροφα ΜΜΕ που ούτε λίγο ούτε πολλοί ηρωοποίησαν τους διαχειριστές και τον Αρκά.

Πολύ κόσμο ενόχλησαν τα καυστικά σκίτσα του Αρκά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα οι «καλοθελητές» να πατούν μαζικά το κουμπί της αναφοράς στην σελίδα του στο Facebook, γράφει ο Ε.Τ.

Το facebook μπλόκαρε την επίσημη σελίδα του Αρκά, έπειτα από αναφορές «διαμαρτυρόμενων» χρηστών που προφανώς ενοχλούνταν από το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων και από τα σκίτσα του Αρκά, σημειώνει το Π.Θ.

Άρες μάρες κουκουνάρες για τροφή για όσους δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί η πλατφόρμα.

Update 12/8/19 – 11:23

Νεότερες πληροφορίες αλλά και “υποθέσεις”, θέλουν η σελίδα να έχει φάει ποινή (όχι μπλοκάρισμα σελίδας) από το facebook, και όχι για πολιτικούς λόγους, αλλά γιατί δημοσίευσε κάποιες γελοιογραφίες που σατίριζαν υπέρβαρες γυναίκες.

Η ίδια η σελίδα επικαλείται ότι είχε την κάτωθι ειδοποίηση:

Έχουν επιβληθεί περιορισμοί στο ARKAS -The Original Page
Οι ιστορίες από τη Σελίδα σας δεν εμφανίζονται στις Ενημερώσεις. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε δραστηριότητες από τη Σελίδα σας που δεν συμμορφώνονται με τις πολιτικές του Facebook. Αυτός ο περιορισμός είναι προσωρινός και λήγει στις Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 στις 11:47 μ.μ.

Κι αυτές είναι δυο από οι ένοχες γελοιογραφίες που κάποιοι εικάζουν ότι προκάλεσαν την ποινή. Καμία σχέση με τις πολιτικές γελοιογραφίες που κάποιοι ισχυρίζονται. Θεωρούνται ότι είναι ρατσιστικές. Κακόγουστες, είναι σίγουρα πάντως:

 

Total
28
Shares

Related Posts

Total
28
Share