• Αναζήτηση
03/04/2020
⚠ Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος: To ANTIMEDIA GROUP, που περιλαμβάνει τους ιστότοπους Η Γάτα, Allnewz, Antimedia, Διαλογισμός, Moufa News και I ❤ Κouzina απαγορεύει ρητώς από τις 2/4/2020 οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις του διαδικτύου, οι οποίες δεν συνάδουν με το Ελληνικό Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Αθεϊστής συγγραφέας πλασάρει ψεύτικη φωτό με λατρεία του Μπαφομέτ στο Βατικανό

Ο ίδιος είναι συγγραφέας του βιβλίου “Το Μεγάλο Ψέμα” που υποτίθεται ξεσκεπάζει τα ψέματα της Βίβλου, αλλά δεν τον ενοχλεί να βάλει στη σελίδα του στο facebook μια φωτογραφία που έχει υποστεί φώτοσοπ, και μάλιστα χειρίστης ποιότητας

Ο Μιχάλης Καλόπουλος, αναφέρει συγκεκριμένα στο βιογραφικό του, greatlie.com:

Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε συγγραφικά με το πρόβλημα της νοημοσύνης και της ανθρώπινης συμπεριφοράς απέναντι στην οργανωμένη θρησκεία. Μελέτησε για 17 έτη τα βιβλικά κείμενα, Μυθολογία, Ιστορία και Αρχαιολογία. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιστορικών, καθώς και της American Historical Association της Washincton DC. Είναι δε ιδρυτής, πρόεδρος και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Σκεπτικιστών Ελλάδος.

Ωστόσο όλες αυτές οι μελέτες και ο σκεπτικισμός πάνε περίπατο παραμονές του Καθολικού Πάσχα με… ένα απλό φώτοσοπ! Οπότε και οι ακόλουθοί του στο facebook, τους οποίους διδάσκει να είναι σκεπτικιστές και να ερευνούν τα όσα τους λένε οι θρησκείες, στην προκειμένη περίπτωση το έφαγαν αμάσητο και χωρίς καν να παρατηρήσουν την κάκιστη επεξεργασία που έχει υποστεί η φωτογραφία, κι άρχισαν να την μοιράζουν στους φίλους τους.

Η “φτιαγμένη”

Και η ορίτζιναλ

Ο σπουδαίος αυτός συγγραφέας επίσης μας λέει ότι… Η γνώση είναι… η καλύτερη εκδίκηση!

Ευτυχώς που βρέθηκε κι αυτός να μας σώσει από τη μαγεία των θρησκειών…

 

από moufanews

Βρείτε μας στο facebook