Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

Πόσο “UFO” είναι αυτό που είδαν στην Αυστραλία;

«Δεν είμαστε μόνοι»: Ο φακός της αστυνομίας της Αυστραλίας «συνέλαβε»… UFΟ;

Αναρωτιέται το ελληνικό CNN και πολλά συστημικά και μη σάιτς, μετά από την περιβόητη ανάρτηση του βίντεο της αστυνομίας της Αυστραλίας, στο τουίτερ, και το οποίο έκανε το γύρο του διαδικτύου. Τα “επίσημα” σάιτς καταρριπτικού σκοπού μούφας αγρόν ηγόρασαν και σιωπούν. Γιατί άραγε;

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια μίας σφοδρής καταιγίδας που σάρωσε ολόκληρη την περιοχή στο βορειοδυτικό Broome, όταν κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ορισμένες εξαιρετικά παράξενες κι ασυνήθιστες λάμψεις στον ουρανό. Οι τοπικές Αρχές, κατέγραψαν σε βίντεο μια ανεξήγητη εμφάνιση ενός φωτεινού λευκού φωτός σε σχήμα… ιπτάμενου δίσκου!

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας μεταφέρθηκε προς εξέταση στην τοπική αστυνομία, η οποία το έδωσε στη δημοσιότητα την Κυριακή με την εξής ανακοίνωση: «Εξετάσαμε το CCTV από την παραλία της πόλης που ελήφθη κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής θύελλας. Φαίνεται ότι δεν είμαστε μόνοι».


Ωστόσο πάμε να εξετάσουμε το βίντεο να δούμε τι πραγματικά φαίνεται; Αν το βάλουμε σε αργή κίνηση από τη στιγμή που εμφανίζεται το UFO (το οποίο μεταφράζεται σε ΑΤΙΑ: Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικείμενο και δεν σημαίνει και καλά κάτι εξωγήινο)  θα δούμε ότι μάλλον μοιάζει με κάτι σαν ιπτάμενο ραντάρ (η δορυφόρος), παρά με εξωγήινο σκάφος:

Εκτός κι αν πρόκειται για οφθαλμαπάτη (μοιάζει να είναι στην ευθεία της εικόνας καταγραφής αλλά τελικά δεν είναι), οι αστραπές φαίνονται σαν να προέρχονται από το ΑΤΙΑ και είναι συνεχώς στο ίδιο σημείο και σχεδόν πανομοιότυποι, ενώ “ανάβουν” με δευτερόλεπτα διαφορά μεταξύ τους, μέχρι που το ΑΤΙΑ χάνεται από το βίντεο. Δείτε 3 διαδοχικά αλλά διαφορετικά στιγμιότυπα – 00:02, 00:10, 00:13:

Η εντύπωση που δημιουργείται είναι ξεκάθαρη, ότι τελικά μοιάζει σαν αυτό το αντικείμενο να δημιουργεί τους κεραυνούς.

Άρα, δεν έχουμε να κάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση με κάτι εξωγήινο, αλλά με μια τεχνολογία στοχευμένης ενέργειας.

Θα μπορούσε να είναι και ολόγραμμα ή αντανάκλαση κάποιου επίγειου ραντάρ ή ακόμα κι ένα Laser guide star, όπως αναφέρεται στο wiki:

As ESO tested the new Wendelstein laser guide star unit by shooting a powerful laser beam into the atmosphere, one of the region’s intense summer thunderstorms was approaching — a very visual demonstration of why ESO’s telescopes are in Chile, and not in Germany. Heavy grey clouds threw down bolts of lightning as Martin Kornmesser, visual artist for the ESO outreach department, took timelapse photographs of the test for ESOcast 34. […] Laser guide stars are artificial stars created 90 kilometres up in the Earth’s atmosphere using a laser beam.
Ωστόσο εκεί που πάει το μυαλό πιο εύκολα δεν είναι στον εξωγήινο παράγοντα αλλά στον εντελώς γήινο και μάλιστα τελευταίες τεχνολογίας που μας λέει ότι με ακτίνες λέιζερ τώρα μπορούν να “επέμβουν” στον καιρό και να τον χειραγωγήσουν:

Σε “πειραματικό” στάδιο είναι, λέει ο καλός επιστήμονας, οπότε δεν ξέρουμε αν γινόταν κάποιο πείραμα στην Αυστραλία, όπως στο παρελθόν έχουν γίνει διάφορα.

Το ιπτάμενο λέιζερ που μοιάζει με ραντάρ, πρωτοεμφανίστηκε στην ταινία Τζέημς Μποντ, Τα διαμάντια είναι παντοτινά, αλλά πρωταγωνιστεί τελευταία ως ενεργειακό όπλο σε πολλά video games. Και πλέον ξέρουμε, όπου “φαντασία” ακολουθεί και η δημιουργία:

video game

Ο Ernst Stavro Blofeld χρησιμοποιεί διαμάντια προϊόν λαθρεμπορίου από τη Νότια Αφρική και διαστημική έρευνα του Willard Whyte για την κατασκευή αυτού του δορυφόρου λέιζερ διάθλασης και την εκτόξευσή του με πυραύλους. Μπορεί να καταστρέψει στόχους στη Γη με μεγάλη ακριβείας. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν στοχεύει πυραύλους πυροβόλων όπλων και πυρηνικά υποβρύχια:

Γιατί λοιπόν η αστυνομία της Αυστραλίας να δείξει το βίντεο και να προκαλέσει το κοινό και ειδικά του λάτρεις των UFO με τέτοια σχόλια; Και δεν είναι η μόνη. Τελευταία βγαίνουν στη φόρα διάφορα δημοσιεύματα που υπονοούν την εξωγήινη ύπαρξη.

Μάλιστα οι “πηγές” είναι τόσο από τις ΗΠΑ, όσο και από τη Ρωσία, ή άλλες δυτικές χώρες. ΗΠΑ και Ρωσία, στην καρδιά του ψυχρού πολέμου, και μάλιστα σε επίπεδο κορυφής -Ρέγκαν και Κορμπατσόφ- τα “είχαν βρει” και είχαν πει ότι μια εισβολή θα μας ενώσει και θα τότε θα χρειαστεί και… μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση!

Οπότε πρέπει να καταλήξουμε ότι, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και ό,τι ΑΤΙΑ δεν είναι εξωγήινο.

Και ότι ένα UFO μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί… MUFO!

 

Total
2
Shares

Related Posts

Total
2
Share