Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

Τι πραγματικά συνέβη με τον άντρα που εγκατέλειψε τον σκύλο του;

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στις ΗΠΑ, στο οποίο φαίνεται ένας σκύλος να εγκαταλείπεται από το αφεντικό του

Ωστόσο τα φαινόμενα εξαπατούν και η ιστορία πίσω από το βίντεο είναι διαφορετική.

Ο άνδρας που κατηγορήθηκε για εγκατάλειψη του τετράποδου δεν ήταν ο ιδιοκτήτης του αλλά ένας φιλόζωος, και μάλιστα καρκινοπαθής, ο οποίος κάνοντας βόλτα είδε το αδέσποτο Λαμπραντόρ και αποφάσισε να το ταΐσει.

Όσοι δεν έχουν Λαμπραντόρ, ίσως δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό: Αμέσως σε υιοθετεί για… “μπαμπά” ή “μαμά”!

Ωστόσο μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε από το βίντεο, προέκυψε εκτενής έρευνα των αρχών της Καλιφόρνια και η αλήθεια αποκαλύφθηκε. Οι γείτονες του επίσης επιβεβαίωσαν ότι δεν είχε ποτέ δικό του σκύλο.

Ο πολίτης μιλώντας σε αμερικανικά ΜΜΕ εξήγησε το γεγονός και έτσι μπήκε τέλος στην όλη ιστορία.

Γι’ αυτό καλό είναι να μην βγαίνουν αβασάνιστα συμπεράσματα από μια απλή φωτογραφία ή ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από καλός Σαμαρείτης, κατέληξε σε τέρας που του αξίζει μεγάλη ποινή!

 

Ενδιαφέρουσα σημείωση! Tα tags του ιστολογίου μας παίζουν το ρόλο ένδειξης σε ποια ιστοσελίδα ή ΜΜΕ είδαμε την είδηση που θεωρούμε ότι είναι αναληθής, παραπλανητική, προπαγανδιστική κ.λπ

Related Posts

Total
1
Share