Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

Πάντρεψαν στην Ταϊλάνδη δίδυμα εξάχρονα;

Το γύρο του διαδικτύου ήδη κάνει η είδηση ότι στην Ταϊλάνδη πάντρεψαν δίδυμα εξάχρονα και μάλιστα ότι ο γάμος ήταν πολυτελής

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται παρόμοια τελετή στην Ταϊλάνδη, καθώς οι βουδιστές πιστεύουν πως τα δίδυμα διαφορετικού φύλου έχουν υπάρξει ως ζευγάρι στην προηγούμενη ζωή τους και πως έρχονται στο κόσμο μαζί, δεμένα, επειδή δεν έχουν εκπληρώσει το χρέος τους.

Επίσης πιστεύουν πως αν δεν παντρευτούν μεταξύ τους σε μικρή ηλικία, πριν συμπληρώσουν τα 8 τους χρόνια, θα έχουν κακοτυχία στο μέλλον, και κύρια θα κινδυνέψει η υγεία τους. Παρόμοιες παραδόσεις έχουν στην Ιαπωνία και στις Φιλιππίνες.

Ωστόσο, αυτός ο γάμος είναι ψεύτικος, δεν καταγράφεται πουθενά επίσημα, και όταν τα παιδιά μεγαλώσουν μπορούν να παντρευτούν όποιον θέλουν.

Η τελετή δεν δεσμεύει τα παιδάκια νομικά και στο μέλλον θα αναζητήσουν τους συντρόφους τους, γράφει η dailymail.com, μια φράση που το Πρώτο Θέμα παρέλειψε να δημοσιεύσει προκαλώντας έτσι την κοινή γνώμη.

Αντιθέτως, το άρθρο ξεκινά προκλητικά: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Με τα ιερά δεσμά του γάμου παντρεύτηκαν δύο εξάχρονα δίδυμα, ο Γκιτάρ και η Κίουι, κι αυτό συνέβη διότι οι γονείς του πιστεύουν ότι σε προηγούμενη ζωή τα παιδάκια ήταν εραστές και είναι κάρμα που γεννήθηκαν μαζί.

Σε άλλα ιστολόγια η ιστορία παρουσιάζεται με τις πραγματικές διαστάσεις της, ότι ο γάμος είναι ψεύτικος.

Όντως, τηρώντας τις Βουδιστικές παραδόσεις, οι γονείς των δύο παιδιών ξόδεψαν πολλά χρήματα για να παντρέψουν τα παιδιά τους.

Ο πατέρας τους ανέφερε: «Ο λόγος που παντρέψαμε τα παιδιά είναι επειδή ήταν μαζί στην προηγούμενη ζωή τους. Αυτό το έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας. Ο γάμος είναι η λύση για να μην ξαναγεννηθούν όλα τα προβλήματα που είχαν στην προηγούμενη ζωή τους. Αν παντρευτούν, θα έχουν μία ζωή γεμάτη υγεία, επιτυχία και χωρίς αρρώστιες».

Από την άλλη, το “κάρμα” των ελληνικών ΜΜΕ είναι να εισπράττουν ζεστό χρήμα από τραπεζικές διαφημίσεις και να γράφουν fake news…


Update 27/12/28

Προσθέτουμε και τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ ant1news.gr και real.gr τα οποία επίσης παραπληροφορούν λέγοντας: Παγκόσμια αίσθηση και αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι δύο εξάχρονα δίδυμα, ο Γκιτάρ και η Κίουι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με απόφαση των γονικών τους, οι οποίοι πιστεύουν ότι τα παιδιά τους σε προηγούμενη ζωή υπήρξαν …εραστές και ότι είναι κάρμα που γεννήθηκαν μαζί!

Σε λίγο θα δούμε και “απογόνους” του ζεύγους…

Total
1
Shares

Related Posts

Total
1
Share