Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

Τα “τρομοπακέτα” τα έφερε ο πελαργός;

Τελικά όπως δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα, μάλλον και δεν υπάρχει και ο τέλειος “ψευδής συναγερμός”

Βγαίνουν τα ΜΜΕ και λένε: Αυτό είναι το “τρομοπακέτο” που στάλθηκε στο CNN, ή στον Τζο Μπάιντεν και το δείχνουν όλο καμάρι.

Εκτός από εκείνο του Σόρος που “το άφησαν”, το πακέτο στο CNN στάλθηκε μέσω ταχυδρομείου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού:

Το ίδιο υποτίθεται ότι ισχύει και για εκείνο προς τον Τζο Μπάιντεν. Ωστόσο υπάρχει μια παράληψη: Φαίνεται ότι τα Αμερικάνικα ταχυδρομεία ξέχασαν να σφραγίσουν τα γραμματόσημα:

Το ίδιο και στο πακέτο προς το CNN που το ίδιο λέει ήρθε ταχυδρομικά:

Επίσης το πακέτο προς τον Ρόμπερτ ντε Νίρο φέρει γραμματόσημα αλλά χωρίς σφραγίδες:

Το Athens Voice, φιλαράκι και συνεργάτης των Ελληνικών Hoaxes, που τους αρέσει να “καταρρίπτουν” από κοινού τις υποτιθέμενες ψευδείς ειδήσεις, έχει άρθρο που αναφέρει ότι το δέμα στο CNN έφτασε με courier κι όχι ταχυδρομικά:

Τώρα δεν ξέρουμε από ποιο CNN πήρε αυτήν την πληροφόρηση, του αυγά Τουρκίας, ή κάποιο άλλο, αλλά… αν είχαν σταλεί με κούριερ, για ποιο λόγο έχουν βάλει γραμματόσημα;

Ως εκ τούτου συμπεραίνουμε ότι τα “τρομοπακέτα” εστάλησαν μάλλον… με τον πελαργό!

Έρχονται εκλογές οσονούπω στις ΗΠΑ και αυτό είναι ένα ακόμα πολιτικό τέχνασμα προς εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης και για να ρίξουν το φταίξιμο στον Τραμπ. Δεν είμαστε ούτε με αυτούς, ούτε με τους άλλους, οπότε μην βαράτε, είμαστε με την αλήθεια και αληθινά “τρομοκρατημένοι” από το πόσο θρασείς και αδίστακτοι μπορεί να γίνουν κάποιοι προκειμένου να περάσουν την γραμμή τους και την ατζέντα τους!

Αυτό πραγματικά προκαλεί αληθινό τρόμο…

Total
0
Shares

Related Posts

Total
0
Share