Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

Υιοθέτησε γκέι ζευγάρι πιγκουίνων νεοσσό “επειδή το εγκατέλειψαν οι γονείς του;”

“Το ζωικό βασίλειο πάντα δίνει το παράδειγμα του τι είναι σωστό και φυσικό και τι όχι”, μας διδάσκει το  iefimerida.gr αναδημοσιεύοντας άρθρο του bovary.gr με το οποίο προφανώς ανήκει στο ίδιο εκδοτικό team

Το… “εκπαιδευτικό” άρθρο μας περιγράφει ότι αυτό που υποτίθεται συνέβη σε έναν ζωολογικό κήπο στην Δανία, και ότι αυτή η ιστορία έγινε viral:

Ένα ζευγάρι γκέι βασιλικών πιγκουίνων έκανε κάτι μοναδικό και πολύ γλυκό. Έσωσε και πήρε υπό την προστασία του ένα παραμελημένο νεοσσό που είχε εγκαταλειφθεί από τους πραγματικούς του γονείς. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Odense Zoo, με το προσωπικό να αναφέρει στο DR πώς το γκέι ζευγάρι πιγκουίνων «απήγαγε» τον νεαρό πιγκουίνο ενώ οι βιολογικοί του γονείς το είπαν (σ.σ. λάθος τύπο) παρατήσει, ξεχνώντας τον ρόλο τους. Σύμφωνα με το NBC News, το προσωπικό του ζωολογικού κήπου επέστρεψε στο τέλος το πιγκουινάκι στους γονείς του όταν άρχισαν να το ψάχνουν. Βέβαια, οι «θετοί» γονείς δεν χάρηκαν και πολύ που τους πήραν τον πιγκουίνο που «υιοθέτησαν». 

Και στη συνέχεια παραθέτουν ένα βίντεο που τα λέει εντελώς διαφορετικά, ίσως με την ελπίδα πολύ να μην το δουν ή και λίγοι να το καταλάβουν;

Σύμφωνα με το βίντεο, κανένα ζευγάρι δεν παράτησε τον νεοσσό τους “ξεχνώντας το ρόλο τους”, απλά πήγε να κάνει το καθημερινό του μπάνιο, και οι υπεύθυνοι του κήπου “υποθέτουν” ότι το γκέι ζευγάρι “υπέθεσε” πως το είχαν παρατήσει κι έτσι το απήγαγαν.

Κι επειδή κανείς δεν πήρε συνέντευξη από τους πιγκουίνους, θα μπορέσει κάλλιστα να “υποθέσει” ότι το γκέι ζευγάρι λειτούργησε εντελώς κακόβουλα και άρπαξε τον ξένο νεοσσό μόλις βρήκε την ευκαιρία. Γιατί όχι; Κι αυτό δεν είναι καθόλου ‘γλυκό’, αλλά εντελώς εγωιστικό.

Στο τέλος το βίντεο αναφέρει ότι αφού επέστρεψαν τον νεοσσό στο πραγματικό ζευγάρι, βρήκαν ένα αυγό από μια πιγκουίνα που δεν μπορούσε να το φροντίσει, (ελπίζουμε να μην είναι κι αυτό μια ακόμα “υπόθεση” και το έδωσαν στο γκέι ζευγάρι για να έχει κι αυτό σύντομα το δικό τους νεοσσό.

Με λίγα λόγια, όχι μόνο η ιστορία παραποιήθηκε, αλλά φαίνεται και η ανθρώπινη παρέμβαση στο ζωικό βασίλειο που δεν είναι καθόλου “φυσιολογική”.

Κανείς δεν αρνείται ότι υπάρχει ομοφυλοφιλία και στο ζωικό βασίλειο. Αυτό που ωστόσο είναι το “φυσιολογικό” εκεί, η έλλειψη προπαγάνδας και η επιβολή νόμων που εξασφαλίζουν οι εξαιρέσεις να υπάρχουν εις βάρος των κανόνων. Γιατί τότε, δεν θα υπήρχε κανένα ζωικό βασίλειο, εδώ και πολλούς πολλούς αιώνες…

Δείτε το βίντεο που έγινε viral με την προπαγάνδα “ορφανή”… χωρίς σάλτσα!

 

Total
0
Shares

Related Posts

Total
0
Share