Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

To Weather Channel γίνεται διεθνώς “ρόμπα” με τον ρεπόρτερ του που “παλεύει με τους ανέμους”!

To γνωστό και μη εξαιρετέο Weather Channel, συμφερόντων οικογενείας Rothschilds, έγινε διεθνώς ρόμπα όταν ο ρεπόρτερ του έδωσε μια από τις χειρότερες ερμηνείες του… Χόλιγουντ!

Ο τυφώνας Φλόρενς συνεχίζει να χτυπάει τις ΗΠΑ, έστω και υποβιβασμένος, ωστόσο κάποιοι “καιρικοί” ρεπόρτερ καταβάλουν προσπάθεια να δραματοποιήσουν όσο γίνεται περισσότερο την κατάσταση.

Ο ρεπόρτερ του Weather Channel, Μάικ Σέιντελ, κατάφερε να κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, καθώς παριστάνει ότι δίνει μεγάλη μάχη κόντρα στους ισχυρούς ανέμους, παλεύοντας να κρατηθεί όρθιος και να κάνει ζωντανή αναμετάδοση.

Περιέργως, δυο άντρες που περπατούν πίσω τους, δεν φαίνεται να συμμερίζονται την αγωνία του!

Η σκηνή έγινε viral, o κόσμος άρχισε να γελάει και να σχολιάζει “την βαρύτητα” του εν λόγω ρεπόρτερ. Πλάι είναι εμφανής η ταχύτητα των ανέμων και η κατηγορία του τυφώνα πλέον σε 1.

Μετά τις αντιδράσεις και το σχετικό τρολάρισμα, το Weather Channel έκανε την ακόλουθη δήλωση στα ΜΜΕ: “Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα δύο άτομα στο βάθος περπατούν στο τσιμέντο και ο Μάικ Σέιντελ προσπαθεί να κρατηθεί όρθιος σε υγρό χορτάρι, όντας στον αέρα μέχρι τη 01:00 και αναμφισβήτητα έχει εξαντληθεί”.

Α τον καημενούλη! Ένα χειροκρότημα όλοι μαζί, η προσπάθεια μετράει!

Total
5
Shares

Related Posts

Total
5
Share