Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

Άρθρο “Κλιματοφρένειας” των NYT κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ένα απίστευτο δημοσίευμα των New York Times κάνει από χτες το γύρο του διαδικτύου, το οποίο θα μπορούσε να πάρει βραβείο Νόμπελ Ψευδο-Επιστήμης!

Μέσω ενός interactive γραφήματος, οι New York Times παροτρύνουν το παγκόσμιο κοινό να δει “τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής ανά έτος σε κάθε μέρος του κόσμου”, σε ένα δημοσίευμα που μάλιστα δεν απαιτεί να είσαι συνδρομητής της εφημερίδας – τα fake news του συστήματος προσφέρονται δωρεάν!

Μέσω του συγκεκριμένου γραφήματος υπάρχει μια διαρκής αύξηση της θερμοκρασίας, χωρίς καμία πιθανότητα βελτίωσης, σε όποια μεριά του πλανήτη κι αν ζεις, “ακόμα και αν ληφθούν μέτρα για τη μείωση της εκπομπής αερίων”.

Το γράφημα, που μπορείτε να δείτε εδώ, δεν βασίζεται σε καμία απολύτως επιστημονική μελέτη, παρά σε ένα στημένο αλγόριθμο που όσο βάζεις παλιές χρονολογίες σου λέει ότι οι μέρες που η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 32 βαθμούς Κελσίου ήταν λίγες και πόσες έγιναν το 2017.

Δείτε τα αποτελέσματα που έβγαλε τα καλοκαίρια 1977 και 1987, και συγκρίνετε τα με το καλοκαίρι του 2017:

Η ίδια ακριβώς “επιστημονική” ανοησία επαναλαμβάνεται σε όποια περιοχή κοιτάξετε.

Ωστόσο κάποιοι νομίζουν ότι έχουν πάθει άνοια και δεν θυμόμαστε τι έχει συμβεί αυτές τις χρονιές.

Το καλοκαίρι του 1977, ήταν ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι, με το ρεκόρ υψηλότερης καταγεγραμμένης θερμοκρασίας όλων των (μέχρι τότε) εποχών που σημειώθηκε στις 10 Ιουλίου 1977 στο Τατόι, όταν το θερμόμετρο έδειξε 48 βαθμούς Κελσίου!

Ενώ το καλοκαίρι του 1987, ο καύσωνας ήταν ΚΑΙ φονικός, όταν τον Ιούλιο του 1987 (από 19-27/7), όταν οι 45° C στην Ελευσίνα και οι 44° C στη Ν. Φιλαδέλφεια –σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες– οδήγησαν στον θάνατο πολλούς πολίτες στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

Τρομερός ήταν ο καύσωνας στο διάστημα 20-26 Αυγούστου 1958, όπου στα Τρίκαλα ο υδράργυρος έδειξε 47,2° C και στη Λάρισα 45,0° C, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περίπου 600 άτομα! Καυτές επιδόσεις είχαμε ακόμα στις 17-20 Ιουλίου 1973, στη Λαμία 46,5° C και στην Ελευσίνα 46,4° C και στις 23-28 Ιουνίου 2007, όταν το θερμόμετρο έδειξε στο Αργος 46,4° C και στη Ν. Φιλαδέλφεια 46,2° C. Εκείνες τις μέρες κάηκε μεγάλο μέρος του Δρυμού της Πάρνηθας…. [πηγή: mixanitouxronou.gr]

Οπότε καταλαβαίνετε το μέγεθος της ψευδο-επιστημονικής ΜΟΥΦΑ είδησης των ΝΥΤ που έκανε άνετα τον γύρο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ διαδικτύου, διαβάστηκε, μεταφράστηκε, μοιράστηκε κι έσπειρε κατάθλιψη και πανικό με την τρομοκρατία του στους πολίτες όλου του κόσμου!

Τι είναι η “Κλιματοφρένεια”

Με τον όρο “Κλιματοφρένεια” χαρακτηρίζουν αναλυτές όσους είναι κολλημένοι με την ιδέα της Κλιματικής Αλλαγής. Έχει διαπεράσει το είναι τους η παγκόσμια προπαγάνδα και αρνούνται να δουν ότι το κλίμα πάντα άλλαζε και θα συνεχίζει να αλλάζει στον αιώνα τον άπαντα – ΑΜΗΝ – γιατί εξαρτάται άμεσα από το ηλιακό μέγιστο ή ελάχιστο – διαβάστε: Έρχεται «ηλιακό ελάχιστο» που ίσως σημαίνει βαρύς χειμώνας!

Μάλιστα κάνουν λόγο ότι η “Κλιματοφρένεια” θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως ψυχιατρική ασθένεια κατηγορίας DSM-IV, που σύμφωνα με την ψυχιατρική, είναι μια ευρεία κατηγορία από ψυχικές διαταραχές, η οποία εκτός των άλλων εμφανίζει συμπτώματα κατάθλιψης, σχετίζεται με το άγχος και είναι μια εκδήλωση συμπεριφορικής, ψυχολογικής ή βιολογικής δυσλειτουργίας στο άτομο.

Τα άτομα που πάσχουν από “Κλιματοφρένεια” δεν θέλουν να φέρουν παιδιά στον κόσμο θεωρώντας ότι υπάρχει υπερπληθυσμός και πρέπει να μειωθεί, αγχώνονται καθημερινά με το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, γίνονται φανατικοί περιβαλλοντικοί ακτιβιστές, συχνά είναι και βέγκαν, και δεν δέχονται κανέναν επιστημονικό αντίλογο που θα τους βοηθήσει να βγουν από τον καταναγκασμό τους με τον οποίο έχουν αναπτύξει μια σχέση εξάρτησης.

Να σημειωθεί ότι το ΜΟΥΦΑ NEWS των ΝΥΤ όχι μόνο κυκλοφόρησε ελεύθερα και αναπαράχθηκε χωρίς καμία κριτική σκέψη, αλλά βγήκε ταυτόχρονα με ένα άλλο άρθρο -εντελώς ανώνυμο- που φερόταν κατά του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Ντ. Τραμπ κι έκανε λόγο για κίνημα ανατροπής του Τραμπ μέσα από τον Λευκό Οίκο.

Σε καμία περίπτωση δεν το σχολιάζουμε για να υπερασπιστούμε τον Τραμπ, αλλά για να καταδείξουμε τα δυο μέτρα και δύο σταθμά που επικρατούν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο και που στοχεύουν να σωπάσουν τις εναλλακτικές φωνές του χαρακτηρίζοντας τα ως fake news, και αφήνοντας τα ΑΛΗΘΙΝΑ δικά τους fake news να κυκλοφορούν ανενόχλητα!

Μάλλον εκτός από την “Κλιματοφρένεια” σε λίγο θα μιλάμε και για… “Ειδησοφρένεια”!

Total
0
Shares

Related Posts

Total
0
Share