Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

ΔΕΝ κατασκευάζουν πισίνα στην Βουλή των Ελλήνων

Οργή αναγνωστών ξεσήκωσε ένα ανόητο δημοσίευμα ότι η Βουλή των Ελλήνων κατασκευάζει πισίνα στην οροφή της

Λες και δεν υπάρχουν αρκετοί λόγοι να οργιστεί κανείς με το τι κάνει τα τελευταία χρόνια η Βουλή, της έβαλαν και μια πισίνα, για να εξοργίσουν κάποιοι τους πολίτες, ειδικά αυτούς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε διακοπές, αλλά φυσικά και για το διαδικτυακό σπορ που λέγεται click fishing.

Το κούρδισμα:

Τι άλλο έμεινε να δούμε σε αυτή την χώρα..Ο πολιτικός κυνισμός και το θράσσος τους δεν έχει τέλος..

Την ώρα που ο Ελληνικός λαός ζει και βιώνει την απόλυτη κοινωνική και οικονομική τραγωδία οι εκπρόσωποι του θα απολαμβάνουν πλούσια τα ελέη του κοινοβουλευτικού τους έργου μια και πλέον θα υπάρχει και πισίνα εντός της βούλης δείτε και απολαύστε τι γράφει η επίσημη σελίδα της βουλής

Από την ανορθογραφία και μόνο καταλαβαίνει κανείς την τσαπατσουλιά. Φυσικά όπως γίνεται πάντα το… κόπι-πάστε δύσκολο να εντοπίσεις τον δημιουργό, αφού γίνεται ράλι μετά αναμετάδοσης της Μούφας χωρίς πηγή.

Οι φωτογραφίες που πλαισιώνουν τα άρθρα και δυο λινκς είναι παραπλανητικά.

Οι φωτό είναι μεν από εργασίες που έγιναν στη Βουλή, αλλά δεν έχουν σχέση με πισίνες στην οροφή, αλλά με την αποκατάσταση της στέγασης.

Τα δε λινκς, το μεν ένα της Βουλής είναι κενό, το άλλο παραπέμπει στην ανάδοχο εταιρία ΕΡΓΟΣΥΝ και την Τεχνική Υπηρεσία της Βουλής.

Δυστυχώς η ανεργία έχει ρίξει κόσμο στο διαδίκτυο, που ποντάρει στα ψιχουλάκια της google για ένα χαρτζιλίκι, με αποτέλεσμα το διαδίκτυο να φορτώνεται με μπλόγκερς που τρέχουν Μαραθώνιο για κλικς.

Το moufanews από σήμερα καθιερώνει tags αντί των γνωστών θεματικών, tags των ιστολογίων όπου έχει δει την είδηση που είναι Μούφα, ώστε ο αναγνώστης να μπορεί με το χρόνο να ξεχωρίσει ποια ιστολόγια κάνουν κατ’ εξακολούθηση αυτήν την τακτική.

Δεν έχουμε τίποτα ενάντια στην εναλλακτική ενημέρωση, γιατί αυτήν υπηρετούμε χρόνια εδώ και χρόνια, ωστόσο υπάρχει ένα θέμα με… την “εναλακτική” κάποιων μπλόγκερς που, στο όνομα του χρήματος, καταστρέφουν την εικόνα της αληθινής ανεξάρτητης κι ελεύθερης δημοσιογραφίας και αρθρογραφίας, με πολύ άσκημα αποτελέσματα. Στην τελική, την πληρώνει το αναγνωστικό κοινό που κατακλύζεται συνέχεια από ψευδή δημοσιεύματα ένθεν κακείθεν!

 

Total
0
Shares

Related Posts

Total
0
Share