Σχετικά με το moufanews

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για τα fake news που έχουν υποτίθεται κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Διαβάστε περισσότερα

👆👍

Προσαρμόσετε το backround σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, λευκό ή σκούρο, από το κουμπάκι πάνω στο μενού 🔆🔘🌙
Το σκούρο θεωρείται πιο ξεκούραστο κατά τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο, ενώ εξοικονομεί ενέργεια στη μπαταρία κινητών κ.λπ

H… “χρονοπύλη” που δημιούργησε το Moufanews!

Το Moufanews γεννήθηκε εν μια νυκτί και σε δέκατα δευτερολέπτου. Η ιδέα, δηλαδή, γιατί το σάιτ πήρε μερικές ώρες και ευελπιστούμε να παραμείνει στον χρόνο και να μην τον ρουφήξει καμιά αληθινή σκουληκότρυπα 🙂

Μέσα στην οδύνη των τελευταίων γεγονότων, κάποιες ειδήσεις προσπάθησαν να ρίξουν φως στο μυστήριο των ξαφνικών και απρόβλεπτων σε σφοδρότητα ανέμων, αλλά και τις πολλές εστίες που ξέσπασαν ταυτόχρονα.

Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά, και κάποια από αυτά είναι αρκετά σοβαρά, γιατί αναφέρονται σε νέες τεχνολογίες χρήσης ενέργειας και μυστικά πειράματα.

Αλλά ακριβώς επειδή το θέμα έχει πολλές ενδείξεις και στοιχεία ότι αυτά τα νέα ενεργειακά όπλα υπάρχουν και εν δυνάμει θα μπορούσαν να φέρουν ένα αποτέλεσμα σαν αυτό που είδαμε πρόσφατα στη χώρα μας, έπεσαν τα δυο άκρα του διαδικτύου να το κατασπαράξουν: Το ένα που θέλει να το εκμεταλλευτεί εμπορικά για να κερδίσει κλικς, και το έτερον που θέλει να το διακωμωδήσει γιατί σαφώς δεν συμφέρει το στρατιωτικό κατεστημένο να υπάρχει υποψιασμένο κοινό, είτε ισχύουν αυτά που λέγονται στην προκειμένη περίπτωση, είτε όχι.

Μέσα σ’ αυτή την σύγχυση σκάει μύτη και μια… χρονοτρύπα!

H χρονοτρύπα, θεωρητικά πάντα, είναι η ιδιότητα του χωρόχρονου μέσω μιας σήραγγας που συνδέει δύο απομακρυσμένα σημεία του. Δεν υπάρχουν παρατηρησιακά δεδομένα για τις σκουληκότρυπες, αλλά μόνο σε θεωρητικό επίπεδο κάποιες λύσεις των εξισώσεων που προκύπτουν από τη Γενική θεωρία της Σχετικότητας. Και -θεωρητικά πάντα- χωρίζονται σε λευκές και μαύρες. Η μαύρη ρουφάει αντικείμενα, ενώ η λευκή τα αποβάλλει.

Τώρα, που κολλάνε όλα αυτά με τις φωτιές, ο δαίμονας του πληκτρολογίου μόνο ξέρει, γιατί κάποιοι, γκουγκλάροντας προφανώς άρθρα σχετικά με την περιοχή, έπεσαν σε παλαιότερα που αφορούσαν την χαδά της Νέας Μάκρης και το Πείραμα της Φιλαδέλφειας. Σε ένα παλιό άρθρο του 2012, αναφέρεται:

Οκτώ περίπου χιλιόμετρα μακριά από την κορυφή της Πεντέλης,στους πρόποδες του βουνού, ανατολικά και δίπλα ακριβώς στην θάλασσα βρίσκεται η Νέα Μάκρη. Εδώ ακριβώς, πάνω στο αποξηραμένο έλος της Μπρεζίζας της πεδιάδας του Μαραθώνα,σε μιά έκταση μεταξύ της λεωφόρου Μαραθώνος και της θάλασσας, διάλεξαν για έναν παράξενο λόγο οι Αμερικανοί να κτίσουν το 1953 την ισχυρότατη βάση τηλεπικοινωνιών, η οποία μέχρι το 1990 παρακολουθούσε κάθε μορφής τηλεπικοινωνία μέχρι και πέραν της Μέσης Ανατολής. Μετά την τοποθέτηση στο διάστημα δορυφόρων τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίοι ανέλαβαν το έργο της και της λειτουργίας του συστήματος HAARP, δεν υπήρχε λόγος υπάρξεως της και έκλεισε.

Αλλά για ποιόν λόγο επέλεξαν αυτή την περιοχή ? Στο εξαντλημένο και δυσεύρετο τώρα βιβλίο “Έλληνες πράκτορες της CIA και της KGB” (ντοκουμέντα από το ανέκδοτο αρχείο του πρώην Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα Χένρι Τάσκα και του σταθμάρχη της CIA Τομ Καραμπεσίνη 1965-1975) αναφέρεται η ύπαρξη ενός μοναδικού μαγνητικού διαύλου ή τούνελ στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Ν. Μάκρης και Πεταλιών, στον Ευβοϊκό κόλπο με το στόμιο του ακριβώς στην θέση της βάσης.

Και στη συνέχεια αναφέρει ότι το μαγνητικό του τούνελ ανοίγει έναν δίαυλο που φτάνει μέχρι τα γραφεία της CIA, στην Αμερική. Βέβαια, είναι απορίας άξιον γιατί τέτοιο κελεπούρι το αφήνεις να πάει χαμένο για να γίνει χαβούζα, αλλά τέλος πάντων. Προφανώς αυτό που δεν ξέρει ο αρθρογράφος είναι ότι σχεδόν όλη η Ελλάδα είναι ενεργειακά μοναδική, καθώς βρίσκεται στον ομφαλό της Γης, κάτι που οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν καλά.

Όμως εδώ δεν έχουμε ούτε εξαφανίσεις, ούτε εμφανίσεις. Φονικές φωτιές έχουμε που προφανώς ούτε ξέσπασαν μόνες τους, αλλά είχαν και την “βοήθεια” του απρόσμενου ανέμου.

Ωστόσο με τη εμφανίσει των δυο άρθρων, σκάει μύτη σε ελάχιστη ώρα και… η Ελεύθερη Ώρα!

Τι ακριβώς γράφει δεν ξέρουμε, δεν έχουμε χρήματα για πέταμα, αλλά μάλλον έχει να κάνει με την σκουληκοθεωρία που επανεμφανίστηκε στο διαδίκτυο.

Την σκυτάλη θα πάρουν τα Αττικά Νέα με “αποκλειστικό” άρθρο το οποίο είναι τόσο αποκαλυπτικό που… ανατριχιάσαμε:

και ο νοών, νοεί τω… αλλά εμείς δεν νοήσαμε, γιατί όλο το άρθρο είναι ένας επιτόπιος περίπατος, όπου η αρθρογράφος ένιωθε αόρατα μάτια να την παρακολουθούν και ένα παγωμένο ρυάκι να κυλά στην πλάτη της…

Συνοψίζοντας:

  1. Καμία χρονοτρύπα δεν προκαλεί πυρκαγιές, ακόμα και θεωρητικά
  2. Κάθε φορά που υπάρχει μια σημαντική πληροφόρηση στο διαδίκτυο -όπως τα ενεργειακά όπλα DEW- υπάρχει και εκμετάλλευση αλλά και παραπληροφόρηση για να προκληθεί σύγχυση
  3. Μια φράση όπως, τι έμελλε να πάθει η καημένη η πατρίδα μας, είναι αρκετή για να κάνει διαφόρους να διαβάζουν τέτοια άρθρα “αποκλειστικής” κιόλας κενότητας.

Σίγουρα ο Αϊνστάιν θα είχα κάτι να σχολιάσει για αυτό…

Πάντως στον Μαραθώνα δεν ετοιμάζουν κάτι τρομακτικό, μάλλον σε όλη την Ελλάδα το ετοιμάζουν, και αφορά σε νέα μέτρα περιβαλλοντικού χαρακτήρα και περισσότερης ατζεντοποίησης της χώρας μας, σύμφωνα με την Ατζέντα 21. Η… “χρονοτρύπα” ήταν λευκή και ξέβρασε προπαγάνδα για την Κλιματική Αλλαγή.

Total
0
Shares

Related Posts

Total
0
Share